Oyun severler için yeni nesil laptop: Monster

Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile orantılı olan eğlence anlayışı, birçok firma tarafından yeni nesil bilgisayarlar üretilmesini sağlıyor.

   Teknolojinin her geçen gün gelişmesi ile orantılı olan eğlence anlayışı, birçok firma tarafından yeni nesil bilgisayarlar üretilmesini sağlıyor. Üretilen bilgisayarlar arasında doğru markayı bulmakta ayrı bir önem taşıyor.
  Oyun tutkunlarının sahip olmak istedikleri ve vazgeçilmezleri olan bilgisayarlar, tam donanımla çalışan, Oyun sırasında herhangi bir hata, kasma, donma, vb. istenmeyen durumlar yaşatmayan bilgisayarlardır. Oyun tutkunlarının bu isteğini en iyi şekilde karşılamaya çalışan, tam donanımlı bilgisayar üretimi yapan marka olarak Monster ön plana çıkıyor. En gelişmiş bilgisayar bileşenleriyle bilgisayar üretimi yapan Monster, laptop serilerini, 4.Nesil Haswell Intel® Core işlemciyle desteklerken, grafik birimini ise Genorce GTX720 ile destekliyor. Bunların yanı sıra oldukça gelişmiş bir soğutucu sistemine sahip.

   Oyun tutkunlarının bütün isteklerini karşılayan bilgisayarda, oyuncular için hazırlanmış özel ve düzenli klavye, uzun ömürlü pil ve güç ve kaliteyi barındıran yüksek performanslı sistem bulunuyor. Bu özelliklere dayalı bilgisayarda kesintisiz ve gerçekçi oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.


Monster laptop ile kesintisiz, kaliteli ve canlı oyun keyfi.


Monster, ilhamını mitolojiden alıyor.

   Monster bilgisayar serilerinin başını Huma çekiyor. Türk mitolojisine yolculuk yaptığımızda Huma, cennet kuşu anlamına geliyor. Bu mitolojik kavramdan ilham alan Monster bilgisayarlar serisi, dayanıklı yapısı ile göze çarpıyor. Bu dayanıklı ve güçlü yapısı dışında 4. Nesil Intel® CoreHaswell işlemcisi ile uygulamalarda yüksek hızlı olarak çalışan bilgisayar serisinde, NVIDIA® GeForce® GTX860 ekran kartı ile oyun keyfiniz üst seviyelere taşınıyor.

Monsternotebook.com.tr

   Monster'ın laptop serilerinin içerisinde birde Tulpar modeli yer alıyor. Yine mitolojide ki kavramlara baktığımızda Tulpar, Kırgızların ünlü destanı olan Manas Destanı'nda savaşçıların bindiği hızlı ve kanatlı atı ifade ediyor. İşte bu kavramdan ilham alınarak üretilen Tulpar, "Güçlü" özelliği ile ön plana çıkıyor. Intel'in son nesil işlemcisi olan Intel® Core™ i7 işlemci, NVIDIA Surround teknolojisine sahip NVIDIA® GeForce® GTX 970M 192-Bit DX11.2 ekran kartına da sahip.