Android platformunda uygulama sağlayıcı, BedavAndroid.com

  Günümüzde toplumda giderek ilerleyen, her gelişiminde merak uyanduran teknolojide; Android platformununda bu değişimde yer alması bugün ki konumuzu elbet belirlemiş durumdadır.

  Gelişen teknolojiyle birlikte, Android platofrmuda yerinde durmadı. Android platformunda, Android kullanıcılarının ihtiyaçları görmezden gelinemez şekilde ortaya çıktı. Android platformunda kullanıcıların ihtiyaçlarını büyük ölçüde gideren uygulamaların yanı sıra, eğlence amaçlı uygulamalarda Android platformuna girişini gerçekleştirdi. Dünya devi Google, bünyesinde kurduğu Play Store ile, Android kullanıcılarına ihtiyaçları olan uygulamalara erişme imkanını da sağladı.



  Google Play Store'da sunulan uygulamalarda belirli ücretler karşılığında edinilebilmektedir. Kullanıcılar her ne kadar memnun olsalarda, maddi imkansızlık içerisinde yer alan bazı Android kullanıcıları ücretsiz edinmek istemektedirler. Bu noktada kullanıcıların imdâdına BedavAndroid.com yetişti. BedavAndroid.com, barındırdığı içeriklerle bir yandan içerik alanında zenginleşirken diğer yandanda kullanıcılarına hizmet vermektedir. İçerikleri arasında ayrım yapmadan, kullanıcıların ihtiyacı doğrultusunda bütün ücretli Android uygulamalarını ücretsiz sunmaktadır. Her geçen gün içeriklerini zenginleştiren BedavAndroid.com, Çok yakında kullanıcılarına süprizlerininde olacağını belirtiyor.

BedavAndroid.com'a giderek zengin içeriklerle buluşabilirsiniz.
Geri
Bu en eski sayfa